Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pro Aloe Night Cream 50ml ( MEGÚJULT FORMULA )

ÚJ
Pro Aloe Night Cream 50ml ( MEGÚJULT FORMULA )
8 500 Ft

Pro Aloe Night Cream 50 ml "nagy adag természet", mely az arcbőr éjszakai regenerációját szem előtt tartva készült. A termék helyreállítja a bőr pH-egyensúlyát, továbbá nyugtat, véd, erősít és kiegyenlíti a színt. A krémben található hatóanyagok gazdag formulája helyreállítja a bőr friss megjelenését, amely ébredés után hidratálttá, ragyogóvá, puhává és bársonyos tapintásúvá válik.

Kápráztasson el másokat természetes szépségedel a Pro Aloe Night Cream 50 ml-rel, és használd ki a Pro Aloe termékcsalád gazdagságát

A Pro Aloe Night Cream 50 ml egy hatékony éjszakai ápolás az innovatív Pro Aloe termékcsaládból, amelyet minden bőrtípus, de különösen az intenzív regenerációt, erősítést és hidratálást igénylő bőr igényeit szem előtt tartva hoztunk létre. Ezek a termékek az aloe vera jótékony hatásai mellett számos olyan hatóanyaggal gazdagodtak, amelyek az alove verával együtt szinergetikusan működnek vagy kiegészítik egymást, ezáltal kiterjesztve a kozmetikumok bőrünkre gyakorolt jótékony hatását.

Az aloe vera őssejtek ereje prebiotikummal, aloe vera lével és Pentavitin® nyersanyaggal kombinálva lehetővé tette számunkra, hogy kifejlesszük a Pro Aloe Night Cream 50 ml-t, amely helyreállítja a bőr pH-egyensúlyát és biztosítja annak megfelelő szintű hidratáltságát éjszaka. A Pro Aloe Night Cream 50 ml regenerálja, táplálja, hidratálja, feszesíti a bőrt, helyreállítja friss megjelenését, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek csökkentik a ráncok megjelenését.

Ne feleddje!

A fiatal kor tökéletes pillanat a gyengéd anti-age típusú kezelés megkezdésére. A kozmetikumok megfelelő kiválasztása a ráncok láthatóságának csökkentését és a bőr hosszan tartó ragyogását szolgálja.

  • Státusz
    ÚJ