Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DuoLife My Gastrin

ÚJ
DuoLife My Gastrin
16 000 Ft

DuoLife My Gastrin egy folyékony étrend-kiegészítő, amely kizárólag növényi eredetű természetes összetevőket tartalmaz, közöttük az Aszandkóróból (Ferula assa-foetida) származó mézgagyantán alapuló titkos Asafin®* formulát is. Az Asafin®*formula a szabadalmazott FenuMATTM* technológia használatával készül, amely optimális minőséget és biohasznosulást szavatol. Az emésztési folyamatokat, a megfelelő bélperisztaltikát és székletürítést, a hasnyálmirigy- és a májműködését, valamint az epehólyag és epeutak funkcióját támogató legmagasabb minőségű természetes alapanyagokból létrehozott készítmény. A standardizált növényi kivonatokban jelenlévő számos bioaktív vegyület értékes forrását alkotja. Az étrend-kiegészítőben található összetevők egészségvédő hatását klinikai vizsgálatok igazolták, és tudományos cikkek dokumentálják.

Miért érdemes használni a DuoLife My Gastrin-t?

Az emésztési zavar az emésztőrendszer egyik leggyakoribb megbetegedése és akár a felnőtt népesség 60%-át is érintheti1.
A DuoLife My Gastrin étrend-kiegészítőben jelenlévő összetevők tulajdonságainak köszönhetően a termék támogatja az emésztési folyamatokat, a helyes bél-perisztaltikát, a megfelelő ürítést, a hasnyálmirigy és a máj működését valamint az epehólyag és az epevezetékek funkcióit. A DuoLife My Gastrin a standardizált növényi kivonatokban jelenlévő számos bioaktív vegyület értékes forrását alkotja. Az étrend-kiegészítőben található összetevők egészségvédő hatását klinikai vizsgálatok igazolták, és tudományos cikkek dokumentálják.
Kiknek ajánljuk a DuoLife My Gastrin terméket:

olyan személyeknek, akik napi szinten támogatni kívánják emésztőrendszerük, ezen belül gyomruk és beleik megfelelő működését és az emésztési folyamatokat;
a gyomruk, hasnyálmirigyük, epehólyagjuk és epevezetékeik megfelelő állapotáról gondoskodó személyeknek;
székrekedéssel és lelassult bélműködés miatti problémákkal küzdő személyeknek;
emésztési zavarral küzdő személyeknek;
a puffadás, hányinger, böfögés és az étkezés utáni túlzott teltségérzet problémájával küzdő személyeknek;
enyhe gyomor- és bélgörcsös rendellenességekkel küzdő személyeknek;
zsíros ételek fogyasztása után emésztési nehézségekre panaszkodó személyeknek;
gyulladásos gyomor-bélrendszeri problémákkal küzdő személyeknek;
a megfelelő testsúlyra örekvő személyeknek;
olyan személyeknek, akiknek fontos a vér megfelelő koleszterinszintjének fenntartása;
Összetétel:
Aszaltszilva-lé sűrítményből, Asafin®* - Aszandkóró (Ferula assa-foetida) gyökérből származó mézgagyanta alapú, szabadalmazott formula, Görögszéna (Trigonella foenum-graecum) rostból készült mikrokapszulában, Vadrózsa (Rosa canina) gyümölcskivonat 20:1 (225 mg/50 ml), 70% C-vitamin tartalomra standardizálva, Édeskömény (Foeniculum vulgare) magkivonat 4:1 (200 mg/50 ml), Libanoni Sármányvirág (Sideritis scardica) levélkivonat 4:1 (150 mg/50 ml), Borsmenta (Mentha piperita) levélkivonat 10:1 (100 mg/50 ml), Boldogasszonytövis (Silybum marianum) magkivonat 5:1 (100 mg/50 ml), Feketeretek (Raphanus sativus var. niger) gyökérkivonat 10:1 (100 mg/50 ml), Rozmaring (Rosmarinus officinalis) levélkivonat 10:1 (60 mg/50 ml), Sáfránygyökér/Kurkuma (Curcuma longa) 10:1 (50 mg/50 ml) rizómakivonat 7% kurkuminoid-tartalomra standardizálva (3,5 mg/50 ml).
A használat módja:
25 - 50 ml naponta egyszer, a főétkezés előtt vagy után. Fogyasztható naponta kétszer is 25 ml-enként, étkezések előtt vagy után. Használat előtt minden alkalommal felrázandó. Az egy napi fogyasztásra ajánlott maximális mennyiséget nem szabad túllépni. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére. A változatos táplálkozás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szervezet megfelelő működése szempontjából. 25 ml = 2 evőkanál. Nagyobb adagok szedésének lehetőségéről csak orvos hozhat döntést. Az étrend-kiegészítő használatával kapcsolatban felmerülő kétségek esetén keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét.

  • Státusz
    ÚJ