Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Csomag DuoLife ELLENÁLLÓKÉPESSÉG

ÚJ
Csomag DuoLife ELLENÁLLÓKÉPESSÉG

ELLENÁLLÓKÉPESSÉG Csomag DuoLife

egy tökéletesen megalkotott termékegyüttes, amely támogatja a szervezet működését és alkalmazkodik a biológiai ritmusához.

• az általános felhasználásra vonatkozó információ
• ajánlott fogyasztási előírás
• javasolt fogyasztási időpontok
• étrendi ajánlások és 7 napra szóló diéta
A diétát egy klinikai dietetikus és személyi tréner dolgozta ki. Részletes információt tartalmaz a megfelelő táplálkozásra és az ajánlott élelmiszerekre vonatkozóan. Ezen kívül egy egész hétre szóló vásárlási listával gazdagodott, és lehetővé teszi az egyéni kalóriaszükségletekhez való igazodást.

#EcoDuo
A DuoLife ELLENÁLLÓKÉPESSÉG csomag megvásárlásával támogatod az #EcoDuo stratégia megvalósítását. A benne lévő DuoLife Medical Formula ProSelect® & DuoLife Medical Formula BorelissPro® terméket már nem csomagoljuk papírdobozba, ami segít csökkenteni a papírfogyasztást, hanem csak személyre szabott közvetlen csomagolásba. Ez a csomagolás lehetővé teszi a termék legmagasabb minőségének a megőrzését, és garantálja a teljes biztonságot.
A papírdobozokról való lemondás csak egy része az #EcoDuo stratégiának. A stratégia részeként további környezetbarát projekteket valósítunk meg, amelyeknek köszönhetően egyre inkább környezetbarátokká válunk . 

Az immunrendszer szerepe a külső behatásoktól való védelem. Az ellenállóképesség megfelelő folyamatainak megőrzése függ a genetikai adottságoktól, kortól, a szervezet erőnlététől, az alkalmazott étrendtől, valamint a stresszfaktoroktól. A DuoLife Ellenállóképesség csomagjában elérhető válogatott termékei, egy lépéssel közelebb visznek az immunrendszer megerősítésének irányába olyan összetevők fogyasztásával, amelyek az immunrendszer munkáját megfelelően segítik.

Biológiai óra ELLENÁLLÓKÉPESSÉG:

8:00 – 25 ml DuoLife Nappal étkezés előtt
8:30 – 2 kapszula BorelissPro Medical Formula valamint 25 ml Vita C
10:00 – 25 ml Aloes DuoLife + 20 ml Klorofil DuoLife
14:00 – 5 mlRegenOil Liquid Gold +2 kapszula ProSelect Medical Formula
19:00 – 25 ml DuoLife Éjjel étkezés előtt*

A csomag tartalma :

1db – DuoLife Aloes (750 ml),
1db – DuoLife Vita C (750 ml),
1db – DuoLife Chlorofil (750 ml),
1db - DuoLife Nappal és Éjjel (Nappal 750 ml + Éjjel 750 ml),
1db – DuoLife RegenOil Liquid Gold (250ml)
1db - DuoLife Medical Formula ProSelect® NEW
1db - DuoLife Medical Formula BorelissPro® NEW

  • Státusz
    ÚJ