Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Ashwagandha kapszula KSM-66 Ashwagandha® gyökér kivonattal és glicinnel 60 db

Ashwagandha kapszula KSM-66 Ashwagandha® gyökér kivonattal és glicinnel 60 db
5 900 Ft

MEGÚJULT ! Magas  hatóanyagtartalmú, kiválóan hasznosuló,  teljes spektrumú Ashwagandha gyökér kivonat: India több ezer éves tudása és a tudomány innovációja egyetlen kapszulában – ez a KSM-66 Ashwagandha, melyet 22 “Gold standard” humán klinikai vizsgálatban értékeltek!
Az Ixoreal partnereivel végzett összes klinikai tanulmány a megalapozottság arany standardjait követi: randomizált, kettős vak, placebo-kontrollos vizsgálatok.

Az Ixoreal Biomed által készített KSM-66 Ashwagandha gyökér kivonat egyedülálló, szabadalmaztatott eljárással készül, amelyet 14 éves kutatás-fejlesztési folyamat során hoztak létre és finomítottak. A KSM-66 kapszulák csak a növény értékes gyökerének kivonatát tartalmazzák, a felesleges részeket, mint például a levelét nem, ráadásul ez utóbbi az EU-ban nem engedélyezett összetevőnek számít. Az ashwagandha kivonatot 350 mg glicinnel ötvöztük, mindenféle adalékanyagtól mentesen!

OGYÉI notifikációs szám: 31197/2023
Kiszerelés: 60 db
Ízhatása: semleges
Származási ország: EU

Összetevők és hatóanyagtartalom a napi adagban (1 kapszula):

Név Mennyiség NRV %*
Ashwagandha gyökér kivonat, melyből Withanolid 12,5mg 250 mg **
Glicin 350 mg **

*NRV %: felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a
** a napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva

*A KSM-66 ashwagandha extrakciós eljárása magában foglalja az ashwagandha gyökereinek tejjel történő előkezelését. Emiatt tej összetevőket tartalmaz. Az ilyen előkezelés összhangban van a hagyományos ayurveda gyógyítók és szövegek által leírt folyamattal.   Az ashwagandha gyökér tejjel való előkezelése azért fontos az extrakciós folyamatunkban, mert valójában ez vezet a nyers gyökér hidrofil és lipofil komponenseinek visszatartásához, ami nagy hatásfokú, teljes spektrumú kivonatot eredményez.

Allergén információ: termékünk halat, szóját, rákféléket, mogyorót és dióféléket feldolgozó üzemben készül!