Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DUOLIFE Ginseng- 60 db

DUOLIFE Ginseng- 60 db
8 550 Ft

A DUOLIFE Ginseng a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely három ginzengfajtából származó kivonatot tartalmaz koncentrált adagban: koreai, amerikai és szibériai. Szerves cellulózszármazékból (HPMC) készült kapszulákba van zárva, késleltetett felszabadulási idővel. A ginzeng támogatja a vitalitást és a koncentrációt, valamint segít fenntartani a szexuális teljesítményt.

A DUOLIFE Ginseng a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely három ginzengfajtából származó kivonatot tartalmaz koncentrált adagban: koreai, amerikai és szibériai. Szerves cellulózszármazékból (HPMC) készült kapszulákba van zárva, késleltetett felszabadulási idővel. 

Kóreai ginzeng:

- támogatja a vitalitás fenntartását. 

- hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez. 

- támogatja a koncentrációt. 

- támogatja az optimális kognitív folyamatokat. 

- támogatja a szexuális teljesítmény fenntartását.

- támogatja az immunrendszer megfelelő működését. 

- elősegíti a megfelelő koleszterinszint fenntartását a vérben.

Szibériai ginzeng:

- támogatja az immunrendszer működését. 

- hozzájárul az optimális szellemi aktivitás fenntartásához. 

- hozzájárul az optimális vérnyomás fenntartásához. 

A koreai ginzenget más néven vörös ginsengnek is nevezik. Ez egy olyan növény, amely a Távol-Keletről származik, ahol több mint 4000 éve használják. A ginzeng értékes tulajdonságait számos egyedi hatóanyag tartalmának köszönheti. Közülük a ginzeng gyökerében található legfontosabb anyagok az ún. szaponinok csoportjába tartozó ginzenozidok (mintegy 40 különböző vegyület). Tartalmuk a gyökerekben eléri a 2-3%-ot. A ginzeng különböző fajtáiban általában a 11 legnépszerűbb ginzenozid található meg: Rb1, Rb2, Rc, Rd, Re, Rf, Rg1, Rg2, Rg3, Rh1 és Rh2. A ginzenozidok és kölcsönös arányaik határozzák meg az adott ginzengfaj rendeltetését és jellemzőit, befolyásolva azok specifikus tulajdonságait. A ginzenozidokon kívül a ginzeng gyökér számos vitaminnal és ásványi anyaggal látja el a szervezetet, beleértve a C-, E-, B-vitaminokat (B1, B2 és B12), valamint vasat, magnéziumot, kalciumot, mangánt, szilíciumot, foszfort, cinket, molibdént és ként. A ginzenget alaposan tanulmányozták számos egyéb olyan tulajdonsága miatt, amelyek támogatják az emberi szervezetet.

A koreai ginzeng támogatja a vitalitás megőrzését. 

A koreai ginzeng hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez. 

A koreai ginzeng támogatja a koncentrációt. 

A koreai ginzeng támogatja az optimális kognitív folyamatokat. 

A koreai ginzeng támogatja a szexuális teljesítőképesség megőrzését. 

A koreai ginzeng támogatja az immunrendszer megfelelő működését. 

A koreai ginzeng elősegíti a megfelelő glükózszint fenntartását a vérben. 

Az amerikai ginzenget ötlevelű ginzengnek is nevezik. Az Araliaceae családjába tartozó évelő növény, Észak-Amerika keleti partvidékén honos. Főleg Wisconsinban és Kanadában, Ontarióban termesztik, mivel ezeken a helyeken tökéletesek a feltételek a növekedéséhez és a hatóanyagok (ginzenozidok) szintéziséhez. Szoros rokonságban áll a koreai ginzenggel, és hozzá hasonlóan értékes tulajdonságait elsősorban a ginzenozidoknak köszönheti, amelyek a növény gyökereiben, leveleiben, szárában és terméseiben találhatók meg nagy mennyiségben. Ezenkívül az amerikai ginzeng olyan hatóanyagokban gazdag, mint a terpének, fenolos vegyületek, aminosavak, flavonoidok, illóolajok, vitaminok és ásványi anyagok.

Szibériai ginzeng, más néven tajgagyökér. Délkelet-Ázsiából származik, nevét annak köszönheti, hogy Kelet-Szibériában találkozhatunk vele. A szibériai ginzeng főként AG és IM eleutherozidokat tartalmaz, amelyek a növény legtöbb értékes tulajdonságáért felelnek. Ezenkívül a szibériai ginzeng olyan hatóanyagokban gazdag, mint a ginzenozidok, panaxánok, panaxinolok, B-vitaminok, A- és C-vitaminok, kalcium, réz, foszfor, cink, kálium, vas, magnézium, nátrium és még sok más.

A szibériai ginzeng támogatja az immunrendszer működését. 

A szibériai ginzeng hozzájárul az optimális szellemi aktivitás fenntartásához. 

A szibériai ginzeng hozzájárul az optimális vérnyomás fenntartásához. 

A DUOLIFE Ginseng étrend-kiegészítő almarostot és B6-vitamint is tartalmaz, amelyek szinergikusan támogatják a fő összetevők - a koreai ginzeng, amerikai ginzeng és szibériai ginzeng - hatását.