Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DUOLIFE Maca- 60 db

DUOLIFE Maca- 60 db
8 550 Ft

A DUOLIFE Maca a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely koncentrált maca gyökér kivonatot tartalmaz. Szerves cellulózszármazékból (HPMC) készült kapszulákba van zárva, késleltetett felszabadulási idővel. A maca segít fenntartani a természetes szexuális aktivitást és energiát. A maca támogatja a termékenységet.

A DUOLIFE Maca a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely koncentrált maca gyökér kivonatot tartalmaz. Szerves cellulózszármazékból (HPMC) készült kapszulákba van zárva, késleltetett felszabadulási idővel. 

Maca:

- segít fenntartani a természetes szexuális aktivitást és energiát. 

- támogatja a termékenységet. 

- támogatja a testi-lelki erőnlétet. 

- támogatja az egészséges csontozatot a menopauza idején.

A maca, más néven perui ginzeng, egy gumós növény, amelyet Peruban az Andok fennsíkon termesztenek. A maca gyökér értékes tulajdonságait a biológiailag aktív összetevők jelenléte határozza meg: polifenolok (flavonoidok, antocianinok), tanninok, szaponinok, prosztaglandinok, alkaloidok, szterolok (β-szitoszterol, kampeszterol, stigmaszterol) és többszörösen telítetlen zsírsavamidok (makatének, makamidák). A maca gyökér emellett kiváló fehérje-, rost- és számos vitamin és ásványi anyag, különösen C-vitamin, réz és vas forrása. Ezenkívül több mint 20 aminosavat tartalmaz – beleértve mind a 8 esszenciális aminosavat (leucin, izoleucin, valin, lizin, treonin, metionin, fenilalanin és triptofán). A maca többféle változatban kapható, amelyek a gumó színében és a hatóanyag-tartalomban különböznek egymástól.

A maca segít fenntartani a természetes szexuális aktivitást és energiát. 

A maca támogatja a termékenységet. 

A maca támogatja a testi-lelki erőnlétet. 

A maca támogatja az egészséges csontozatot a menopauza idején. 

A DUOLIFE Maca étrend-kiegészítő akácrostot is tartalmaz, amely szinergikusan támogatja a fő hatóanyagot - a maca gyökér kivonatot.