Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DUOLIFE Schisandra Berry- 60 db

DUOLIFE Schisandra Berry- 60 db
8 550 Ft

DUOLIFE Schisandra Berry a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely koncentrált adagban tartalmaz kínai kúszómagnólia kivonatot. Szerves cellulózszármazékból (HPMC) készült kapszulákba van zárva, késleltetett felszabadulási idővel. A kínai citromfű gyümölcse adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik.

A DUOLIFE Schisandra Berry a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely koncentrált adagban tartalmaz kínai kúszómagnólia kivonatot. Szerves cellulózszármazékból (HPMC) készült kapszulákba van zárva, késleltetett felszabadulási idővel.

Kínai kúszómagnólia:

- adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik. 

- hozzájárul a felső légutak optimális állapotának fenntartásához. 

- májvédő tulajdonságokat mutat, amelyek támogatják a fiziológiás tisztító funkciók fenntartását. 

A kínai kúszómagnólia természetes módon hegyvidéki erdőkben és folyóvölgyekben fordul elő, főleg Oroszországban, Koreában, Japánban és Kínában. Kínai nyelven ennek a növénynek a neve "ötízű gyümölcs", mivel a bőr és a hús édes-savanyú ízű. A magok viszont fanyar, keserű és sós ízűek. Ázsiában a kúszómagnóliát nemcsak dísznövényként termesztik, hanem mindenekelőtt a sok értékes tápanyagban gazdag termése miatt is. A kínai kúszómagnólia gyümölcseiben jelenlévő vegyületek legfontosabb csoportja a polifenolok - lignánok (szkizandrolok és szkizandrinok). Ezenkívül a gyümölcs szerves savakban (beleértve a citrom- és almasavakat), vitaminokban (beleértve a C- és E-vitamint) és ásványi anyagokban (például cink, mangán, réz, vas) gazdag. A kínai kúszómagnólia cukrokat és illóolajat is tartalmaz, melyben főleg citromhoz hasonló illatú citrál található.

A kínai kúszómagnólia gyümölcskivonat adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik. 

A kínai kúszómagnólia kivonata hozzájárul a felső légutak optimális állapotának fenntartásához. 

A kínai kúszómagnólia kivonata májvédő tulajdonságokat mutat, amelyek támogatják a fiziológiás tisztító funkciók fenntartását. 

A DUOLIFE Schisandra Berry étrend-kiegészítő akácrostot is tartalmaz, amely szinergikusan támogatja a fő hatóanyagot - a kínai kúszómagnólia kivonatot.