Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DUOLIFE Melatonin- 60 dv

DUOLIFE Melatonin- 60 dv
8 550 Ft

DUOLIFE Melatonin a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely melatonint tartalmaz, szerves cellulózszármazékból (HPMC) készült kapszulákba zárva, késleltetett felszabadulási idővel.  A melatonin csökkenti az elalváshoz szükséges időt. A jótékony hatás akkor érhető el, ha röviddel lefekvés előtt elfogyasztunk 1 mg melatonint.

A DUOLIFE Melatonin a Pure Formula termékcsalád étrend-kiegészítője, amely melatonint tartalmaz, szerves cellulózszármazékból (HPMC) készült kapszulákba zárva, késleltetett felszabadulási idővel.

Melatonin:

- csökkenti az elalváshoz szükséges időt. A jótékony hatás akkor érhető el, ha röviddel lefekvés előtt elfogyasztunk 1 mg melatonint.

- segít enyhíteni a jet lag tüneteit. A jótékony hatás akkor érhető el, ha az utazás első napján 0,5 mg-ot fogyasztunk el röviddel lefekvés előtt, és a célba érkezést követően több napig fogyaszatjuk.

A melatonin egy természetesen előforduló neurohormon, amelyet a központi idegrendszerben a tobozmirigy termel. A tobozmirigy egy kis endokrin mirigy. Alakja fenyőtobozra emlékeztet. A melatonin szekrécióját a cirkadián ritmusok szabályozzák. Ezt a hormont a tobozmirigy termeli sötétedés után. A tobozmirigy a retinán keresztül kap információt a fényviszonyokról, amelyen keresztül a fény impulzusok formájában jut el az agyba. A melatonin közvetlenül a véráramba kerül, így a szervezet nem képes tárolni. A melatonin szekréció általában kb. 21:00-22:00 között indul el. A hormon a maximális szintet a szervezetben hajnali 2:00 és 4:00 között éri el, a mély alvás fázisában. Ilyenkor regenerálódik leginkább a szervezet. A melatonin szekréció kb. reggel 7:00-9:00 között áll le. 

A melatonin csökkenti az elalváshoz szükséges időt. A jótékony hatás akkor érhető el, ha röviddel lefekvés előtt elfogyasztunk 1 mg melatonint.

A melatonin segít enyhíteni a jet lag tüneteit. A jótékony hatás akkor érhető el, ha az utazás első napján 0,5 mg-ot fogyasztunk el röviddel lefekvés előtt, és a célba érkezést követően több napig fogyaszatjuk.

A DUOLIFE Melatonin étrend-kiegészítő ezen felül az alábbiakat tartalmazza: magnézium, almarost, amelyek szinergikusan támogatják a fő összetevő - a melatonin - hatását.