Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Bioprotector Mobil

Bioprotector Mobil
24 500 Ft
Az egészségünk védelmezője a mobiltelefonokkal szemben

A Bioprotector Mobil bizonyítottan az egyik leghatásosabb védelmet nyújtja a mobiltelefonok káros sugárzása ellen és számottevően csökkenti az ebből eredő egészségre káros hatásokat.

A mobiltelefon az egyik legnagyobb káros sugárzást kibocsátó eszköz a közvetlen környezetünkben.
A Bioprotector Mobil segít felvenni a harcot a telefonkészülékek ártó sugárzása ellen: telefonhasználat közben védi a fejet.
Bármilyen telefonkészülékre felhelyezhető. Korlátlan ideig használható.
A Bioprotector által harmonizált mágneses tér hatására az energiák szabadon áramolhatnak az egész testben, így jó hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségre, enyhíthetik, illetve meg is szüntethetik a betegségeket és azok tüneteit.

Felhasználási terület:

A Bioprotector Mobil a legkisebb Bioprotector termék: 1,5 cm átmérőjű és 1 mm vastag, diszkréten elhelyezhető a telefonkészü léken, illetve az akkumulátor-rekeszben is elhelyezhető (amennyiben rendelkezésre áll elegendő hely).

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A Bioprotector harmonizálja fizikai állapotunkat, káros mellékhatásai nincsenek.
A Bioprotector egy életre szól, csak egyszer kell megvenni, korlátlan ideig használható.

EGYÉB INFORMÁCIÓK:
Tudományosan igazoltan, nagymértékben csökkenti az, elektromos berendezések és háztartási eszközök (TV, számítógép, telefon, stb.), elektromos vezetékek, munkaállomások, mobiltelefonok, számítógépek, mikrohullámú sütők, stb. által kibocsátott elektromágneses sugárzást (EMR).
A Bioprotector harmonizálja fizikai állapotunkat, káros mellékhatásai nincsenek.