Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

PRO-PRE joghurt/kefír

Fő kategória >Élelmiszerek >PRO-PRE joghurt/kefír

1 literes befőttes üveg külön
1 literes befőttesüveg a TeFe Házhoz.
Amíg a joghurt vagy kefir a hűtőben pihen, már készülhet is a következő adag.
 
490 Ft
12db PRO-PRE Joghurt oltókultúra
12 tasak PRO-PRE Joghurt oltókultúra, melyből 12 x 1 liter joghurt készíthető.
Összetevők: Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)

Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia
kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak
g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok
g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
Só g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
*- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve 
9 990 Ft
12db PRO-PRE Kefir oltókultúra
12 tasak PRO-PRE Kefir oltókultúra, melyből 12 x 1 liter kefir készíthető.
Összetevők: TMP tejfehérje-koncentrátum por (45%), Floracia™ (36%), galakto-oligoszacharid (18%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek és élesztő kultúrák: (Debaryomyces hansenii, Kluyveromyces marxianus subsp. marxianus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Streptococcus thermophilus; 1%)

Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (11 g-ban) 200 g kefirben*
Energia
kJ 1176 129 479
Kcal 281 31 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak
g 0,5 <0,1 5,5
g 0,4 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok
g 7,4 0,8 8
g 1,7 0,2 8
Fehérje g 35,9 4 7,5
Só g 0,5 <0,1 0,1
Rost g 54,5 6 1,3
*- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve 
7 990 Ft
6db PRO-PRE Joghurt oltókultúra
6 tasak PRO-PRE Joghurt oltókultúra, melyből 6 x 1 liter joghurt készíthető.
Összetevők: Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)

Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia
kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak
g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok
g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
Só g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
*- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve 
5 390 Ft
6db PRO-PRE Kefir oltókultúra
6 tasak PRO-PRE Kefir oltókultúra, melyből 6 x 1 liter kefir készíthető.
Összetevők: TMP tejfehérje-koncentrátum por (45%), Floracia™ (36%), galakto-oligoszacharid (18%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek és élesztő kultúrák: (Debaryomyces hansenii, Kluyveromyces marxianus subsp. marxianus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Streptococcus thermophilus; 1%)

Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (11 g-ban) 200 g kefirben*
Energia
kJ 1176 129 479
Kcal 281 31 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak
g 0,5 <0,1 5,5
g 0,4 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok
g 7,4 0,8 8
g 1,7 0,2 8
Fehérje g 35,9 4 7,5
Só g 0,5 <0,1 0,1
Rost g 54,5 6 1,3
*- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve 
4 390 Ft
Maghőmérő
– Celsius/Fahrenheit váltás
– automata kikapcsolás
– mérési tartomány: -50 – + 300 Celsius fokig
– mérés pontosság: +/ – 0,5 Celsius fok

Maghőmérő, ami gyors és kényelmes. 
2 800 Ft
PRO-PRE Joghurt oltókultúra 1db
A tasakban 14g oltókultúra található, melyből 1 liter joghurt készíthető.
Összetevők: Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)

Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia
kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak
g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok
g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
Só g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
*- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve 
990 Ft
PRO-PRE Kefir oltókultúra 1db
A tasakban 11g oltókultúra található, melyből 1 liter kefir készíthető.
Összetevők: TMP tejfehérje-koncentrátum por (45%), Floracia™ (36%), galakto-oligoszacharid (18%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek és élesztő kultúrák: (Debaryomyces hansenii, Kluyveromyces marxianus subsp. marxianus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Streptococcus thermophilus; 1%)

Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (11 g-ban) 200 g kefirben*
Energia
kJ 1176 129 479
Kcal 281 31 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak
g 0,5 <0,1 5,5
g 0,4 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok
g 7,4 0,8 8
g 1,7 0,2 8
Fehérje g 35,9 4 7,5
Só g 0,5 <0,1 0,1
Rost g 54,5 6 1,3
*- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve 
850 Ft
Start Csomag – Joghurt és Kefir oltókultúrákkal
PP Joghurt vagy Pro-Pre Joghurt. Oltóanyag joghurt házi készítéséhez.

Az oltóanyag por formában található a tasakokban. 1 tasak, 1 liter tej beoltásához elegendő.

A PRO-PRE Joghurt különlegessége a következőkben rejlik:

a probiotikus baktériumtörzsek tulajdonságaik és összeférhetőségük szerinti gondos, tudományos alapon való összeválogatása
rendkívül magas csíraszám és aktivitás
minden hasznos probiotikus baktériumtörzset kiválóan tápláló és erősítő speciális ... 
9 990 Ft
TeFe Ház – Érlelő + Maghőmérő (digit.)
A csomagban a melegentartó külső egység és a befőttesüveg és egy digitális maghőmérő található.
A TeFe Ház, azaz Tejfermentáló Ház, ami biztosítja a szakszerű érlelést a joghurt vagy kefir kultúrákkal beoltott tejhez.

Az érlelési folyamat a megadott hőfokról indulva (PRO-PRE Joghurt esetén 45-47°C, PRO-PRE Kefir esetén 24-26°C), lassú, folyamatos lehűlés mellett, ideális körülményeket biztosít a különböző hasznos mikroorganizmusok megfelelő szaporodásához.... 
6 490 Ft
TeFe Ház- Érlelő
A csomagban a melegentartó külső egység és a befőttesüveg található. Megfelelő választás, ha már van
önnek konyhai hőmérője, pl.: tej-, tea-, vagy egy sima maghőmérő.
A TeFe Ház, azaz Tejfermentáló Ház, ami biztosítja a szakszerű érlelést a joghurt vagy kefir kultúrákkal beoltott tejhez.

Az érlelési folyamat a megadott hőfokról indulva (PRO-PRE Joghurt esetén 45-47°C, PRO-PRE Kefir esetén
24-26°C), lassú, folyamatos lehűlés mellett, ideális körülményeket bizto... 
4 990 Ft